•  cahya untoreh

Sawetara kode

  • paket Julia

    • LDJ - LD-putra kabentuk generator data markup.

    • translator - alat terjemahan Multilingual, kanthi otomatis kaca web nggunakake layanan terjemahan online.

    • FranklinContentPlugin - framework Cilik kanggo generasi kode html.

  • paket emacs

    • gcbal - batesan koleksi Tune uwuh kanthi otomatis.

  • Liyane

    • Pinus - minimalistic alpine OS distribusi server.

Details


kiriman paling anyar

gagasan aneh utawa boten sae kanggo proyek anyar

proyèk sadurungé