•  cahya untoreh

USD Tether

Pendelenganku babagan USD tether kanggo mangsuli postingan ..

Iki minangka balesan kanggo sawetara poin artikel iki ing Tether (USDT).

Aku ora ngerti apa sing dakkandhakake, nanging nyatane saya akeh yen kebebasan tether karo modal anyar sing bisa diterbitake, lan kabeh ijol-ijolan sing wis diatur bisa ditampa kanthi apik, yen ana bolongan dhasar ing tether pasokan Ruang crypto cukup macem-macem, sanajan tether ambruk (amba banget gagal?) Ana negara sing duwe cadangan BTC. Lan kekarepan minggat saka USD minangka standar moneter global nyata, China ora apa-apa amarga BTC ngancam USD, ora apik banget nalika wiwit ngancam CNY. Aku nganggep ana kekuwatan sing beda ing ruang crypto, ing antarane pamrentah, industri, bank, pertukaran, pengaruh lan ritel. Pin nuduhake tether minangka oyot kabeh ala godhong aftertaste ala.

Tag Pos: