•  cahya untoreh

Database babagan impen

Papan kanggo nuduhake lan log impen

Katalis impen isih durung jelas. Iki tegese beda kanggo masarakat.

Tampilanku cukup mboseni; Aku ngimpi bisa nggawe sampeyan turu, amarga sampeyan kudu ngaso. Yen sampeyan mikir manawa otak sing ora ngerti apa sing kudu ditindakake, pengin tangi, supaya nggawe bisu sampeyan menehi dheweke apa wae ... mulane ngimpi. Yen wis kesel ora ngalamun. Mangkene, amarga otak ora prelu ditindakake, amarga wis kesel, mula mati.

Dadi ngapa impen iku menarik? Amarga padha njupuk isyarat saka sekitar, sing tegese sanajan diwiwiti saka plot sing cukup normal, dheweke bakal pindhah menyang kahanan sing aneh amarga eksternal (biasane swarane).

Dheweke uga digunakake kanggo "njlimet", amarga pikiran kita ngolah ing latar mburi sing kita sinaoni, minangka bagean saka proses sinau.

Tag Pos: