•  cahya untoreh

Julia Backtesting framework

Dagang cryptocurrencies karo julia.

Backtest.jl minangka proyek julia sing daktulis kanggo nindakake perdagangan cryptocurrencies. Saiki pancingan menyang ccxt perpustakaan python kanggo nyambung menyang exchanges apis, saiki mung kanggo njupuk data ohlcv.

A dhaftar kasar saka fitur

Tag Pos: