•  cahya untoreh

Dhaptar latihan fisik

Nalika aku rumangsa creaky, aku nindakake iki.

Miwiti

Sing daklakoni rada "kaya yoga" nanging aku ora ngetutake apa wae (nomer yaiku kaping pirang-pirang saben latihan ditindakake, minimal utawa maksimal gumantung saka pilihan pribadi):

Munggah lan Ngisor

Babak lan watara

Kanthi tangan nyabrang, lengenmu mbentang lan sikilmu jongkok, gawe bunderan lengkap searah jarum jam lan lawan arah jarum jam. (3-9)

Siku ing sisih

Tangan lan pundhak

Sikil kuadrat

condong ing sisih siji, ngegetake sikil njaba ngusapake tumit nganti sikilmu meh munggah. Sikil njero njupuk posisi sudut sing lurus, kanthi dhengkul meh ndemek lemah lan tumit munggah saka lemah (aja kaku). (2-6)

Ing tikar alus

Latihan ing ngisor iki kudu ditindakake ing permukaan sing alus.

Pendulum Terbalik

Kanthi siji dhengkul ndemek lemah, tangan nyabrang ing mburi sirah, torsi awak supaya sikut nyedhaki dhengkul ndemek lemah, (aja kaku). (3-6)

Jembatan

tumpukan

Sikil lan pupu

weteng

Kesimpulan

Urutan sing aku tulis yaiku sing digunakake sajrone sesi, nanging aku bisa mungkasi sesi kanthi sawetara aerobik (sawise latihan weteng), biasane sampeyan pengin mungkasi kanthi sawetara peregangan, mula ing kasus iki, kebiasaanku ora dianjurake. . Kabeh sesi umume kira-kira setengah jam, arang 45 menit.

Elinga yen olah raga fisik mbantu swasana ati, tekanan getih, konstipasi, pusing amarga kurang oksigen lan liya-liyane ... dadi cukup penting lan alternatif sing apik kanggo jinis obat liyane sing luwih langsung.

Luwih milih latihan tinimbang pil nalika sampeyan bisa.

Tag Pos: