•  cahya untoreh

ing rega GPU

Apa tegese MSRP?

Kanthi paningkatan penilaian mata uang crypto, rega GPU mundhak dadi 2-4x MSRP . Sawetara nyalahake kovid lan kunci sing meksa supaya wong ing omah nambah permintaan peralatan rumah tangga; Nanging ing meh 1:1 correlation between historical prices of gpus and cryptos makes covid almost irrelevant.

Kepiye babagan pembelajaran mesin?

Yen dibandhingake, pembelajaran mesin (utawa utamane, sinau jero) mung ngatasi kisaran rega sing paling dhuwur amarga dibutuhake FP presisi, sing dadi syarat khusus, sing diarani crypto Pow GPU nyoba kanggo pengaruh ing kabèh Pandhuan GPU sing disetel, mula macem-macem produk pasar GPU apik kanggo ditambang.

Apa kita ngarepake rega GPU sing bakal bali menyang MSRP?

Ora. Pasar GPU wis dipangan dening penambangan crypto lan ora bakal pulih maneh.

Opo

Siji-sijine GPU nalika nulis kanthi rega sing cukup yaiku sing terintegrasi, lan laptop sing dikirim nganggo GPU (ing mobile versi). Yen pabrikan pengin mbukak maneh pasar GPU menyang rata-rata pangguna, mula kudu nawakake solusi integral luwih kompetitif marang darmabakti. Utawa ngrancang macem-macem jinis GPU sing separo ing antarane sing darmabakti lan terintegrasi; piye carane kanthi mikir babagan CPU lan GPU sing gegandhengan banget sing durung modular (lan mula bisa diganti, nanging ora bisa ditumpuk!).

Tag Pos: