•  cahya untoreh

lereng

Pinten kakehan?

Yen sampeyan ngetung barang, biasane ana kurva, sing bakal menehi katrangan sing dibutuhake. Iki umume bisa direncanakake supaya sampeyan bisa ngekstrapolasi titik tip sing ideal.

Saben item ing basis data iki kudu ana:

Tag Pos: