•  cahya untoreh

Piranti suntingan

Koleksi sarana cilik sing wis rampung kanggo ngganggu ...

tumindak5

[Action5] minangka alat balung gundhul kanggo nemokake file sing diowahi liwat checkum ing direktori. Ana alat gazillion sing nindakake iki, mula aku ora yakin (ngelingi) kenapa aku nulis.

Titik utama alat iki yaiku mung printah cangkang, dadi sampeyan bisa masang perintah pamriksan sing disenengi, kanthi standar nggunakakemd5.

bash-utils

Tujuane saka basutil yaiku umume gumantung karo bash kanggo nindakake operasi ing proses.

dist-haproxy

A skrip mbangun kanggo haproxy , alat sing paling apik kanggo nerusake koneksi, entheng, lan duwe versi sing disambung kanthi statis migunani banget.

Tag Pos: